Programul Erasmus+ 2018-2020 – Proiectul “ACCES – Competențe europene pentru acces la succes pe piața muncii”

                    Prezentarea proiectului “ACCES – Competențe europene pentru acces la succes pe piața muncii”               

                      Proiectele Erasmus+ promovează acțiuni de mobilitate transnațională pentru tineri și voluntari, precum și pentru formatori, lucrători de tineret și persoanele care lucrează în cadrul organizațiilor de tineret. Vrei să îți dezvolți noi competențe? Vrei să cunoști diferite practici ale lucrului cu tinerii din alte țări? Vrei să îți consolidezi competențele lingvistice? Vrei să cunoști alte culturi, obiceiuri și stiluri de viață? Vrei ca organizația ta să coopereze cu organizații din alte țări? Vrei să experimentezi noi metode de învățare și sa faci schimb de bune practici?
                      Programul Erasmus+ îți oferă toate aceste oportunități de dezvoltare personală pentru o mai bună integrare pe piața muncii, de dezvoltare profesională pentru a îmbunătați calitatea activităților în domeniul tineretului, de a construi o rețea de contacte internaționale și de a participa activ în societate, de a crea activități și programe care să răspundă mai bine nevoilor tinerilor, de recunoaștere a competențelor dobândite în cursul perioadelor de mobilitate.

                     Programul Erasmus+ – Proiectul “ACCES – Competențe europene pentru acces la succes pe piața muncii” în cadrul Liceului Tehnologic “Brad Segal” Tulcea.

                     Proiectul “ACCES – Competențe europene pentru acces la succes pe piața muncii” are ca scop îmbunătățirea nivelului de formare profesională, dezvoltarea competențelor tehnice și formarea aptitudinilor practice ale viitorilor tehnicieni in industria alimentara, prin participarea la stagii de formare în companii din Europa, în scopul facilitării tranziției acestora pe piața muncii după absolvire.

  • Primul flux de elevi în cadrul Proiectului Erasmus+ VET – martie 2019Barcelos, Portugal)

 

 

 

 

  • Participanții la proiectul Erasmus Plus – flux II – 2019 decolează către Barcelos, Portugal